circle-arrow-point circle-arrow fi-magnifying-glass

 


ProjektReitan, Stockholm, Sverige

Land: Sverige, Stockholm
Segment: Kontor
Arkitekt: Reflex/Reform
Projekt m2: 1800 m2
Produkter: Composure special colour / Net Effect 601, 602 & 603, Driftwood / Composure Content
År: 2020
Fotograf: Jason Strong

När man inreder ett kontor sätter arkitekturen stor prägel på utformningen av lokalen. I detta projekt med Reitan har arkitekturen haft en stor inverkan på hur man valt belysning, färger och material till de olika våningsplanen för att skapa olika uttryck och stärka de olika miljöerna.

Utmaningen i projektet var att hitta en konceptuell helhet för de tre olika varumärken Reitan, Pressbyrån och 7-eleven och deras olika karaktärer. Hela inredningen är funktionell och flexibel för att skapa gemenskap och stärka ”vi-känslan”.